Tel. 0118-856370

    voo 

                      voor een stralende huid!     

Welkom in de salon

All Ages Huidverzorging - voor een stralende huid!

Al bijna 17 jaar staat All Ages Huidverzorging  voor persoonlijke aandacht, ontspanning, deskundigheid en resultaat. In een rustgevende ambiance biedt All Ages Huidverzorging  professioneel uitgevoerde behandelingen voor het gezicht die naast werkzaam ook ontspannend zijn. Daarnaast is All Ages Huidverzorging gespecialiseerd in het behandelen van couperose en pigmentatie, het verwijderen van huidoneffenheden (steelwratjes, bloedblaasjes en verwijde bloedvaatjes) en het plaatsen van permanente make-up voor de wenkbrauwen door middel van de hairstrokemethode.

Verder vinden er in de salon regelmatig workshops voor huidverzorging of make-up plaats. Benieuwd naar de voor u juiste producten en kleuren? De workshops kunnen worden georganiseerd vanaf minimaal 4 tot maximaal 6 personen.

 

Mary Cohr heeft schoonheidsverzorgingsproducten ontwikkeld die zo dicht mogelijk bij de natuur blijven. Zonder GGO (Genetisch Gemodificeerde Organismen) en zonder parabenen, zodat de huid zich kan voeden met de beste en meest actieve bestanddelen uit het hart van de planten. Dankzij gebruik van essentiële oliën krijgen zelfs de meest veeleisende huidtypen nieuwe vitaliteit en energie.

 

De Mary Cohr behandelingssystemen bieden u een schitterende mogelijkheid het leven van alledag te ontvluchten. Afwisseling, ontspanning, behandeling van probleemzones en de effectieve verzorging, speciaal op u afgestemd, geven uw huid nieuwe vitaliteit en spankracht.


Het resultaat: u verlaat de salon heerlijk ontspannen met een huid die gezien mag worden.


Om maximaal profijt te hebben van de

behandelingen in de schoonheidssalon adviseer

ik u graag welke producten van Mary Cohr u het

beste voor de dagelijkse verzorging thuis kunt gebruiken om uw huid in een optimale conditie

te brengen en te houden.